black friday kopen shoppen met tips shoplog

Aftellen naar Black Friday!

Black Friday

Waarschijnlijk heb je het al op menig online shops voorbij zien komen. Black Friday is coming! Ze hebben grote tellers staan die de resterende tijd aftelt tot Black Friday of hebben kleine opwarmingen, zoals pre-sales. Wacht dus nog even met nieuwe Dr. Martens kopen of het boek Lonely”s Planet Ultimate Travelist aan te schaffen. Want (hoge) kortingen komen eraan!

Black Friday is komen overwaaien vanuit Amerika. Hier wordt Black Friday gestart na de dag van Thanksgiving. In Nederland nemen we graag, als het op shoppen aankomt, alle mogelijke deals over, die klanten kunnen lokken naar de fysieke- als online winkel. Nu is dus een van mijn favoriete deals in opmars. Ik ben zo dol op Black Friday, omdat ik zoveel cadeautjes moet kopen in deze periode. En dan bedoel ik niet voor Sinterklaas en Kerst. Mijn vader, zus, oma, beste vriendin, schoonzus, nichtje en tante zijn jarig (psstt, en ik mag mezelf niet vergeten). Voor al deze boogschutters en schorpioenen komt Black Friday echt als een geschenk. Niet dat ik opeens minder geld uitgeef (tja..), maar ik kan meer kopen voor hetzelfde geld (vrouwen logica). 

Mijn favorieten

Jep. Ik zou mezelf niet zijn als ik geen persoonlijk verlanglijstje had. Ik heb geprobeerd niet alleen kleding en schoenen op mijn verlanglijstje te zetten, waardoor ik nu naar eigen zeggen een heel gevarieerd verlanglijstje heb. 

Tijdens een spelletjesavond had ik voor het eerst Boonanza gespeeld. Dit spel werkt met bonen en deze verbouwen op akkers. Je probeert gedurende het spel, de hoogst scorende bonenkaarten te bemachtigen en te planten op jouw akkers. Je hebt weinig materiaal nodig, maar het is zeker een aanrader! 

black friday kopen shoppen met tips over korting

Tja, ze zijn gewoon zo leuk, stoer, edgy en passen haast overal goed bij. Ik heb het natuurlijk over Dr. Martens. Maar ik vind ze aan de andere kant ook wel prijzig. Ik wacht daarom op Black Friday. 

black friday kopen shoppen met tips shoplog

Voor het luisteren van muziek achter de computer, tijdens het werk of onderweg zoek ik al een tijdje naar een betaalbare koptelefoon. Ik krijg namelijk snel last van oortjes, terwijl ik al verschillende soorten heb geprobeerd. Me oren zijn me lief, maar ik houd wel van muziek. Ik heb laatst verschillende koptelefoons bij de Mediamarkt uitgeprobeerd en BOSE beviel mij toch het beste, door het makkelijk in gebruik, de Noise canceling en de zachte omsluiting van je gehele oor. Mijn favorietje onder de koptelefoons is er toch wel eentje van BOSE.

Black Friday

Daarnaast heb ik dringend een nieuwe cameratas nodig. Mijn tasje heeft het haast begeven (het hengsel breekt af en overal begint het te raffelen). Om iets moois in de lucht te houden en niet op de grond te laten donderen, heb ik een nieuwe cameratas nodig. Het hoeft niet iets spectaculairs te zijn, maar eentje die stevig en stabiel is. En die heb ik zeker gevonden bij Coolblue. Coolblue heeft deze cameratas die perfect is voor mijn camera met lens. 

Black friday black friday kopen shoppen met tips shoplog

Het volgende wat eigenlijk het meest dringende is van dit hele lijstje is een geld- en pashouder. Ik wil het liefst eentje die klein en compact is. Omdat ik het anders toch los meeneem. Ik heb gemerkt dat ik namelijk niet zo”n grote fan ben van portemonnees. Daarnaast staat er op mijn verlanglijstje een laptophoes (/tas) en een dry fit col voor sport (voor oren en hals).

Wat voor product(en) staan er op jouw verlanglijstje voor Black Friday?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s