Wie ben ik?

About de wereld van Mirjam

Ik ben Mirjam, maar noem me alsjeblieft Mir. Ik ben een 25 jarige (bijna 26) sportende chaoot uit Nederland. Op dit moment woon ik met mijn vriend in het kleine pittoreske dorp Dornbirn in Oostenrijk. Ik zal even vanaf het begin beginnen. Zodat je hopelijk een beeld krijgt over mij. Waarom ik deze blog ben gestart en wat je zoal voor artikelen op mijn blog kunt verwachten.

Ik ben opgegroeid in IJmuiden. Het dorp aan de ruige zee, duinen en fabrieken. Nadat ik de middelbare school had doorlopen, heb ik IJmuiden ingeruild voor de grote stad. Ik ging eindelijk studeren! Stiekem woonde ik nog steeds thuis, maar pendelde ik wat heen en weer. Na een aantal carrièreswitches, heb ik uiteindelijk mijn Bachelor of Administration behaald. Tijdens deze studie heb ik een exchange jaar in Dornbirn, Oostenrijk gedaan (gaat er al een belletje rinkelen?). Hier heb ik mijn vriend leren kennen. Hij uit België, ik uit Nederland, samen in Oostenrijk. Logischer kan niet, toch? De één kreeg een baanaanbieding, en de ander volgde. Nu zitten we samen in een knus huisje tussen de bergen, zoekend naar nieuwe avonturen. Oké, we wonen eigenlijk gewoon in een stadje, waar veel jonge mensen wonen en waar we kunnen genieten van De Bodensee en de bergen.

Op dit blog deel ik mijn avonturen en ervaringen die ik op doe in Oostenrijk en elders. Dit blog dient voor mij als dagboek. Je zult vooral veel lezen over tripjes, sportprestaties (gek op rennen) en andere bezigheden.

Liefs,

Mir